top of page

O meni

Zdravo, ja sam Irina Nikolić .

Već 7 godina držim profesionalne mentorske programe poslovnog engleskog jezika.

Svaki klijent zahteva poseban pristup. Zajedno se spremamo za svaki poslovan sastanak, prezentaciju, online call. Svakom aspektu vašeg jezika posvećujem posebnu pažnju bilo da je u pitanju. grammar, vocabulary, use of English, listening, pronunciation, reading ili writing. 

Svaki čas 80% vremena je posvećen govoru, prvo aktiviramo znanje koje već imate, ispravljamo postojeće greške, unapređujemo i širimo vokabular, unapređujemo listening, postavljanje, odgovaranje na pitanja, pregovaranje na engleskom. 

Rezultat je da aktiviramo i proširimo vaše znanje do te mere da vi od sad vodite vaše sastanke bez razmišljanja o engleskom jezikom, da vaše znanje engleskog jezika umnožite za postizanje novih poslovnih rezultata.

Za koga su časovi?

Za sve koji su čvrsto rešili da savladaju engleski i stave ga u atkivnu upotrebu, za CEO, top manadžere, ekonomiste, pravnike, preduzetnike! 

 

Cena ?Vidite  direktno klikom na PDF dokument ispod!

 

 

 

 

 

Neke od mojih gostovanja sa nacionalnih frekvenvija možete pogledati ovde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored individualnog mentoršip programa Business Conversational English nudim usluge simultanog i konsekutivnog prevoda kao i prevod stručne dokumentacije poput Ugovora, marketinških materijala, prospekata, knjiga, dopisa.

Par uspomena sa simultanih prevoda

Izložba Princa Michael of Yugoslavia  

Na ovoj izložbi rađen je simultani prevod sa engleskog na srpski.

IMG-20201121-WA0047.jpg

Moj intervju za Bizlife možete pročitati ovde.

Konferencija FK Partizan 

Konsekutivni prevod je rađen sa srpskog na engleski

FK Partizan 03112021.png
bottom of page