O meni

Zdravo, ja sam Irina Kovačević .

 

Moj posao je da vam pomognem da sa vašim engleskim dobijete ono što želite:

  • Da napredujete u karijeri ili promenite posao

  • Da se preselite u inostranstvo

  • Da položite međunarodno priznati ispit(FCE, CAE, CPE)

Zajedno ćemo kroz konverzacijske časove usavršiti vaš engleski do nivoa koji je potreban kako biste ostvarili vaš cilj.

Držim časove engleskog jezika već 7 godina. Radila sam sa učenicima uzrasta od 16-65 godina, od A2-C2 nivoa u malim i velikim grupama.

Držala sam opšte, poslovne i konverzacijske časove. Posle 7 godina , moje profesionalno mišljenje je da najbolje rezultate daju konverzacijski časovi jer je akcenat na najbitnijoj jezičkoj veštini GOVORU.

Konverzacijski kurs je rešenje za svakog ko želi zaista da nauči i govori engleski jezik.

Želeći da svojim učenicima pružim najbolje kad je u pitanju poslovna komunikacija na engleskom pored privatnih časova počinjem da radim u Zepter kompaniji  kao marketing koordinator. 
 

 

 

 

 

 

 

U Zepteru kao marketing koordinator uspešno sam dve i po godine organizovala učešće kompanije na velikim manifestacijama kao što je Sajam nameštaja 2018. i 2019.godine, Sajam nauke 2019.godine, WebIz konferencija 2019.godine u Zrenjaninu, Belgrade Gatharing u apriliu 2019, Adria Tour 2020, tim bilding aktivnosti , seminare i ekskurizije 2019.godine u Vrnjačkoj banji i Bajinoj bašti, kao i mnogobrojne druge događaje. Direktno sam sarađivala sa spojnim saradnicima i dobaljvačima kako za lokalno tako i za međunarodno tržište.

 

U Zepter-u, svoje znanje engleskog jezika iskoristila upotpunosti kao prevodilac. Prevodila sam na skupvovima, međunarodnim  vebinarima, proslavama i sastancima konsekutivno i simultano sa engleskog na srpski i obrnuto.

Veliku privliegiju i čast sam imala 22.septembra 2018. da prevodim simulatano za njegovo visočanstvo princa Michel de Yougoslavie.

Prevođenje uživo

IMG-20201121-WA0047.jpg
mihajlo_karadjordjevic.jpg

"Dear Irina,

Thank you for all of 
your help in making 
this photographic adventure a success! 

Best regards, "

Prince Michael  DeYugoslavie Karađorević 

 

 

 

 

Učimo engleski jezik zajedno!

Ako želite da radite sa profesorom koji pored iskusva u nastavi ima iskustva i u svetu biznisa , pišite me na irina.kovacevic@naucijezik.com  

Aktuelnu ponudu kurseva možete pogledati ovde:

FK Partizan 03112021.png