top of page
Search

Da li upisivati intezivne letnje kurseve stranih jezika?

Updated: Aug 23, 2021Većina škola stranih jezika od sredine juna će imati letnju pauzu , neće biti klasičnih kurseva. Neke škole će ponuditi van svoje uoboičajene ponude intezivne kurseve.


Šta su intezivni kursevi i kome su namenjeni?


U većini slučajeva intenzivni kursevi se nude za sve nivoe i izgleda na prvi pogled da svako može da upiše strani jezik i da u kraćem vremenskom periodu savlada veću količinu gradiva. Nažalost, realna slika je malo drugačija.


U nastavku iznosim argumente zašto ovakav tempo rada nije za svakoga:


-Ako ste godinama grešili u vremenima, ili imali problema sa lakoćom izražavanja na stranom jeziku, koja je verovatnoća da ćete rešiti ovaj problem za dve nedelje? Priznaćete ne velika, ne postoji čarobni štapić

-Ako ste početnik u učenju stranog jezika koja je verovatnoća da će vam intezivan rad od

4,5 sati nedeljno odgovarati?

-Da li vi imate vremena da idete nedeljno po 4 sata na časove i da učite i obnavljate za iste?

U jednoj rečenici intezivni kursevi nisu za svakoga.


Za koga jesu?


Nivo znanja: Moje mišljenje posle 7 godina u nastavi engleskog jezika je da su intezivni kursevi za ljude koji su na minimum B1 nivou-imate solidnu bazu i možete da prihvatite veću količinu informacija, vokabulara i gramatike.


Vreme: Ako možete po par sati nedeljno da izdvojite za učenje stranog jezika, možete probati da idete na intezivne kurseve.


A Nauči jezik sa Irinom?


Da li imate u ponudi intezivne kurseve i kako će izgledati leto?


Nauči jezik sa Irinom će biti otvoren tok celog leta sa izuzetkom od 14 dana kad će biti napravljena pauza .


Svi kursevi koji se odvijaju tokom godine nastaviće da se odvijaju i upis novih grupa ili individualaca će biti moguć.


Intezvini kursevi, seminari: Više o njima čućete u narednim objavama i u narednom vremenskom periodu.Škola Nauči jezik sa Irinom nudi konverzacijske časove poslovnog engleskog jezika!


Kroz simulaciju poslovnih sastanaka i situacija učite nove reči, gramatiku i kako da efikasno i precizno izrazite svoje mišljenje, date pozitivan i negativan feedback, na šta i kako da obratite pažnju u izlaganju svog sagovornika. osebnu pažnju posvećujemo izgovoru ukoliko postoji prisustvo izvesnih nepravilnosti u pronunciation-u i na zahtev klijenta. Prvi rezultati su posle 3 meseca! Naš cilj je da sa engleskim jezikom dobijete ono što želite!


Upis je u toku za više informacija popunite kontakt formu na linku ili direktno pozovite na 063 707 33 93


41 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page